Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΚΛΕΒΟΥΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΡΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ



Άλλο ένα περιστατικό ήρθε χθες αργά το βράδυ να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των ληστειών. Αυτή την φορά «χτύπησαν» σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο πρατήριο υγρό καυσίμων στην Πλατεία Παπανδρέου στην Πάτρα. Αναζητούνται λέει 2 ρομά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW που διέπραξε την ληστεία.
Ε φτάνει πια αυτή η κοροϊδία και ο καθωσπρεπισμός, τι ρομά και πράσινα άλογα. Γύφτοι ήταν έτσι τους
ξέρουμε και έτσι τους αποκαλούμαι όλοι. Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς κλέβουν, απειλούν, αρπάζουν, σκορπούν τον φόβο και δεν μιλάει κανείς.

Μπαίνουν στα σπίτια, στις αυλές μέρα μεσημέρι και αρπάζουν ότι βρουν. Πήγαινε στην Χαλανδρίτσα έχουν φτιάξει τις παράγκες τους έχοντας κάνει την γύρω περιοχή άβατο από τον φόβο που προκαλούν, κλέβουν, απειλούν και δεν μιλάει κανείς γιατί πάνε όλοι μαζί.

Γέμισαν τον Ριγανόκαμπο, γκέτο έχει γίνει η περιοχή, τρέμει η ψυχή σου να περάσεις, το καλοκαίρι απαραίτητα μια φορά την εβδομάδα έβαζαν εκεί μια φωτιά καίγοντας λάστιχα, σκουπίδια και ότι άλλο «έπρεπε» να καεί.

Αφήστε το αυτοκίνητο σας στα πάρκινγκ του νοσοκομείου του Ρίου, θα βρείτε σπασμένο κάποιο τζάμι και οι φύλακες του νοσοκομείου θα σας απαντήσουν γύφτοι είναι το ξέρουμε αλλά δεν τους καταγγέλλει κανείς, η αστυνομία δεν μπορεί να τους πειράξει.

Αν δεν φοράς ζώνη εσύ θα σε γράψουν, αν ο πιτσιρικάς δεν φοράει κράνος τον γράφουν και αν είναι κοπέλα παριστάνουν τους «γαμπρούς». Που στο κάτω-κάτω της γραφής κακό στον εαυτό σου θα κάνεις, δεν θα βλάψεις άλλον.
Αν περνά δίπλα ο γύφτος με το φορτηγάκι, με καμιά δεκαριά στην καρότσα και ακόμα πέντε στο κουβούκλιο, κανένας δεν του λέει τίποτα, εκεί ο μπάτσος δεν σταματάει ούτε για ζώνες, διπλώματα, άδειες, ΚΤΕΟ, για τίποτα, εκεί ο μπάτσος δεν βλέπει και δεν ακούει.

Και κάποιες «καλοπληρωμένες πένες» της Πάτρας έγιναν «νονοί» στους γύφτους για την δημοσιότητα.

Όταν θα μπουν και στο δικό σου σπίτι, μαγαζί, όταν θα γίνεις κι εσύ ένα από τα πολλά θύματα τους, να πας να καταγγείλεις ότι ήρθαν ρομά και έκλεψαν, με χτύπησαν, με απείλησαν τρόμαξαν εμένα και την οικογένεια μου. Ρομά να τους πεις ήρθαν όχι γύφτοι.


Ρομά σου λέει μετά.
Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου