Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ


Αν η Ελλάδα δεν μπει σε τροχιά ανάκαμψης στο επόμενο 6μηνο, τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι, δήλωσε ο Χρυσοχοϊδης από το Αγρίνιο.

Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ,
όπου παρευρέθηκε στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα. Μετά το τέλος της συνέλευσης ο πρώην υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV.

"Αυτό που χρειάζεται είναι μια διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας σχετικά με το πρόγραμμα στα σημεία που υπάρχουν υπερβολές από την πλευρά τους, να υπάρξει μια χαλάρωση και βεβαίως θα γίνει αυτό, από την άλλη όμως εκτιμώ ότι υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση θα δει σύντομα, το θέμα των τραπεζών, δε μπορούμε να υπάρχουμε ως οικονομία χωρίς τις τράπεζες και αν δεν έρθουν επενδύσεις στην χώρα κυρίως για τους νέους όπου μαστίζονται από την ανεργία.

Μέσα στο επόμενο 6μηνο είμαι βέβαιος θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα, είμαι οπαδός της γρήγορης ανάκαμψης, γιατί υπάρχει και ο δρόμος της μεγάλης και βαθιάς ύφεσης για πολλά χρόνια και τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια αλλά κυρίως θα πεθάνει κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά ", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Αχελώος TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου