Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ





Σύμφωνα με καταγγελίες και τις φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεση μας  σε ιδιωτικό χώρο παρκινγκ αυτοκινήτων έχει μετατρέψει κάτοικος της Πατρών – Κλάους (λίγο μέτρα πριν τα LIDL) το πεζοδρόμιο.
Περιπατητές της περιοχής και όχι μόνο που διέρχονται του σημείου έχουν έρθει αρκετές φορές αντιμέτωποι με τον κίνδυνο ατυχήματος,
αφού αναγκάζονται να κατέβουν στον δρόμο για να συνεχίσουν την διαδρομή τους, σημειωτέον δε ότι πρόκειται για έναν πολύ κεντρικό δρόμο με πολύ μεγάλη κυκλοφορία.

Έχουν επανειλημμένως καλέσει την αστυνομία για το γεγονός και κάποιες φορές το αποτέλεσμα ήταν να σταλεί ένας αστυνομικός και να κοπεί μια κλήση. Η κατάσταση όμως παρέμενε ίδια ένα αυτοκίνητο μόνιμα παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο-ιδιωτικό παρκινγκ και κάποιες ώρες και άλλα δύο αυτοκίνητα (η οικογένεια έχει 3).

Προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπέρα βλέποντας ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και αντιμετωπίζοντας καθημερινά το ίδιο πρόβλημα-κίνδυνο και έκαναν επίσημη καταγγελία στην τροχαία και στον Αστυνομικό Διευθυντή.

Η αστυνομία όμως εξακολουθεί να είναι απών και το πρόβλημα παραμένει. Τι είναι όμως αυτό που κρατά αποστασιοποιημένη της αστυνομία, γιατί έχει «άσυλο» η συγκεκριμένη οικογένεια;


Μήπως η διασυνδέσεις του υιού της οικογένειας με τους ανθρώπους της νύχτας; 


Ευχή και ελπίδα όλων είναι οι αρμόδιοι να πράξουν το καθήκον τους πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και θρηνήσουμε θύμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου υπάρχει και μια λέξη που λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου