Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 19/2 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ                 
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   

ΜΕΛΟΣ: Ε.Κ.  Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ

Πάτρα 15-02-13


Δ   Ε   Λ   Τ   Ι   Ο      Τ   Υ   Π   Ο   Υ

Στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 20/2/2013,συμμετέχουμε στην απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις Τύπου από 06.00 π.μ. της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου έως 06:00 π.μ. της Τετάρτης  20 Φεβρουαρίου.


Η λυσσαλέα επίθεση των εργοδοτών με τις ευλογίες της τρόικας και της κυβέρνησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τελικό στόχο την πλήρη και άνευ όρων υποχώρηση των εργαζομένων, και την μετάβασή  τους σε έναν σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα.

Γιατί πως αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν  οι αθρόες απολύσεις , οι εκβιαστικές μειώσεις μισθών, η πλήρης καταστρατήγηση των Σ.Σ.Ε., οι καθυστερήσεις της κουτσουρεμένης μισθοδοσίας έως και επτά μήνες που συνοδεύονται από συνεχή ψυχολογικό πόλεμο και εκβιασμούς εκ μέρους των εργοδοτών και των υποχείριων τους, πάντα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.

Η βάναυση καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων όπως και η φορολογική αφαίμαξη εργαζομένων και συνταξιούχων, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και περιθώριο αντοχής.

Στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και σε όλα όσα βιώνουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη και εν δυνάμει μέλη, να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού τους, από όπου και αν τυχόν προέλθει.

Ως προσωπικό ασφαλείας ορίζεται μια βάρδια ροής ανά τηλεοπτικό σταθμό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση και άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφόσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.   Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα τους αφού δεν θα επιτραπεί η ζωντανή μετάδοση οποιασδήποτε ενημερωτικής ή ψυχαγωγικής εκπομπής. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ   Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ – ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου